Levensweg

Wie ben ik? Deze vraag hield mij jaren geleden in zijn greep. Mijn hele leven al ben ik gefascineerd door het onderbewuste. Wat vertelt jouw ziel je?  Luister en word hierdoor wie je werkelijk bent.  Heb jezelf lief.

Daarnaast heb ik de gave om de betekenis van je aura en chakra’s te ontleden, gedachten te lezen, gevoelens in een ruimer context te plaatsen. Hierdoor kan ik jou helpen om tot bepaalde inzichten te komen. Je vindt de antwoorden op jouw vragen. Je kan opnieuw verder. Om jou zo goed mogelijk te begeleiden heb ik een 4-jarige masteropleiding Psychodynamica in centrum Gea gevolgd.
Tot slot krijg ik via channeling alle info van je door die ervoor zorgt dat jouw healing zo optimaal mogelijk kan verlopen.

Na mijn opleiding heb ik mij bijgeschoold in Qi-Gong, ademhalingstechnieken, begeleidende meditaties en workshops in droomanalyse.
Sinds najaar 2020 volg ik een opleiding in ‘natural horsemanship’.  Ik zou het fijn vinden om in de toekomst mensen, die met hardnekkige patronen kampen, met behulp van de sensitiviteit van het paard, los te maken.

Intussen heb ik al enkele jaren mijn eigen praktijk en kan je bij mij terecht voor individuele healingsessies en voor het volgen van workshops.

Hartelijke groetjes
Ilse

PS  Ook contact met overledenen is mogelijk.  Gezien ik energie lees en voel, stopt zoiets niet bij onze fysieke dood.